16+

Min helg har varit soft! Här kommer lite bilder från i torsdags innan 16+ grejset, som btw sög men som tur var så var det många roliga människor där(y)








-

lysitter hät med ¨åhöund  ochcillar vi lyssnatr på musiiil fast detkommer ingen juuu, vart tog den veeegen??? undrar HAN pussss jua har kul :
) puss

översättning: Satt just då med åhlund och skulle få på musik men det kom ingen, för någon hade sänkt ljudet haha, och de ja skulle säga var att åhlund ville att jag skulle skriva vägen med e :) Och jag hade kul, tack josse!

Saturday

hallå! Igår åkte jag och mamma till mormor och lämnade Unni och kollade på valparna fyfan så söta jag hoppas att en av dom springer runt och busar och gosar med mig här om 8 veckor...hihi. Sen åkte vi förbi marieberg för jag skulle köpa skor, hittade ett par jeans och en tröja också. Sen kom jag hem och vila ett tag sen gick jag till salambo där jacob och nicklas var, sen kom filippa och vi hyrde ''Upp'' och ''Year one'' och gick hem till Nicklas och kolla på dom och åt godis. Sen var jag och filippa för rädda för att gå hem haha så vi sov hemma hos jacob och nu har jag precis kommit hem och ska hoppa in i duschen, uppdaterar senare! pussss


converse


från cubus, något ljusare än på bilden.


från bikbok, framsidan


baksidan

Just nu

Just nu är det lite lite ''förfest'' hemma hos mig, louise amanda camilla och johanna är här! Om någon timme eller så åker vi till stan på 16+ fest, kanske inte det roligaste och alkoholen får man lämna ute. Men det kommer nog bli kul! Ha en trevlig kväll! puss

Just A Fucking T-Shirt

Igår gick jag och bästa louise till salambo med albin och andreas och åt, sen sprang vi bokstavligt talat hem till Amanda där även jossan, becca, jauqline, johanna, thomas och mattias var. Vi blev bjudna på kladdkaka och så spela vi jepordy, mys.

Imorse när jag och louise vaknade så gick vi direkt till factory aoutlet, tänkte köpa nånting fint tills imorgon men jag hittade ingenting förutom en vanlig t-shirt eller aa..just a fucking t-shirt. Sen fika vi eller jag fikade bara för louise mådde illa den tunnisen! Jag tryckte iallafall i mig en prinsesstårtebit. Sen åkte louise hem och jag drog till gårn en stund, där satt alla nördar och lanade det såg väldigt..kul ut...inte. hoho men iallafall så kom jag hem tillslut och sitter här och fryser ihjäl men nu måste jag städa! Hörs imorgon!




kryssning, bilder


























helgen:

Ska berätta om helgen, det började med att vi kom till stationen fem över 2, tåget skulle gå 2:03 men vi kolla på sj:s sida och det stod att tåget skulle gå kvart över istället, klockan kvart över ändra dom till halv och sen till tio i och sen fem över sen halv osv osv osv...tillslut så kom tåget ca 2 timmar försenat...fyfan! Det var ju då pga all snö och is på växelgrejet på spåren, men sen kom vi iväg och på vägen fick vi stanna några ggr för att vänta på att dom skulle ta bort isen och snön. Men sen gled det på bra ett tag sen dör tåget och bara stannar och blir helt tyst...då är det nått jävla lokfel!? Sen när vi sto stilla där mitt i en åker så ropar dom ut att allt ätbart och drick bart tagit slut, sen tog all alkohol slut också haha fan vi var så irriterade så vi bara satt och garva. Sen fixa dom det och vi kunde åka vidare, i gnesta vardet en person som inte hann hoppa av tåget så hon ropar ut i högtalaren till lokföraren att han ska backa tillbaka!? hahaha..sen säger hon ''du får nöda ut'' haha.

Men vi kom till slut fram iallafall och fick ta en taxi snabbt och åka till båten, jag och louise hade jätte kul på båten, men det vart lite långtråkigt ibland det finns ju inte så jätte mycket att göra där men, sen uppträde Nordman, som jag sett massa gånger jag tror fan han förföljer mig för han är alltid där jag är..men min mamma tycker om han så bra för henne då. hah. Vi gick till hytten och skulle lägga oss runt 4 och precis när vi lagt oss så åker båten egenom massa is så det dåånar i hela båten..typiskt men var så himla trött så jag lyckades somna iallafall som tur var. Jag köpte ingenting förutom center i taxfreen, jag hitta ingenting jag ville ha...? aja :)

Idag, var jag som sagt med min syster o tatuera sig sen har jag bara slappat och förut åkte jag och köpte hårfärg, tanken var att det skulle bli lite ljusare, men det vart inte så stor skillnad...nu ska jag äta sen åka till louise och sova där, mys! Vi hörs och som sagt så kommer det massor med bilder någon gång!

jag är hemma!

Jag är hemma! Har varit det sen ca kl åtta igår, men jag kom hem och duscha och slocknade direkt! Jag har haft skit kul och har så mycket att berätta! Men jag berättar allt ikväll eller senare iallafall, och bilder kommer nån gång också. Imorse följde jag med min syster när hon tatuerade sig, en stjärna på handen typ, det vart fint. Nu ska jag göra iordning mig lite sen kanske träffa louise och kolla lite på factory. Vi hörs sen, puss.

Vikning line, Cinderella

hejsanhejsan. Igår var det torsdag och skola som vanligt, efter åkte jag louise och julia till stan för louise skulle köpa skor, sen åkte vi hem till louise mysigt och roligt! Idag är det fredag och efter skolan var jag på möte, sen har jag bara tagit det lugnt, min syster har kommit hit för att hon ska vara hundvakt i helgen när vi åker på kryssning, vi åker imorn och kommer hem på söndag, det ska bli så jäkla kul! Louise kommer imorgon och så åker vi klockan 12, och när vi kommer fram till stockholm så ska vi fika och shoppa innan vi åker med båten. haha vad fult det lät..men iaf. Ska sova rätt tidigt ikväll, hinner kanske uppdatera lite snabbt imorn innan vi åker. Men godnatt alla och ha en trevlig helg!


båsenberga

Idag var det frisuftsdag i båsenberga, med lite övertalning bestämde jag mig för att åka skidor men louise. Hitta inte mina termobyxor eller nått så fick ta ett par gammla försmå men annars gick det bra att åka fkt, det var ett helt år sen jag åkte, haha på lovet ska jag och louise pröva att åka snowboard, (Y) Men nu är jag hemma och förut spillde jag oboy över hela bordet på min kamera, mobil en bok och hela duken och masa papper, bra jobbat va? Men snart kommer mamma hem och kl 3 ska jag till soc. orkar inteeeee. Vill bara duscha i flera timmar och sen sova som fan. men, snart är det iallafall helg!! yiiha


lånade bilden av johanna

Let me love you, Let me be around, I promise you, I won't make a sound

hejhej, skolan var som vanligt. Efter åkte jag med amanda hem till österåker, mådda illa som fan i bussen men det gick bra, hemma hos henne lagade vi pannkakor eller...jag gjorde ;) Dem vart rätt lyckade faktist. Sen satt vi datan lite och prata mest oså, sen åkte jag hem och nu har jag precis gjort chokladbollar! gottgott. Imorgon är det bad på idrotten, ogillas väldigt mycket! Men här har ni dagens outfit, ska smälta allt i magen lite så jag kan fortsätta att äta upp chokladbollarna (chokladbollssmeten).


grattis mamma

grattis mamma, 11 år sen idag.


städning!

Fick nått ryck och började storstäda istället. haha men här har ni resultatet! Tyvärr har jag inga bilder på hur det såg ut innan, men det var rätt tomt i garderoberna så ni kan ju föreställa er.


















14 FEB

Alla hjärtans dag idag. Har städat mitt rum lite och läst (!?) haha, Onskan men bara några ynka sidor sen tappa jag tålamodet. Mamma komemr snart hem med tuggumin plopp och cola till mig hihi. Sen ska jag bara slappa hela dagen och kolla på film och så. Längtar till helgeeeen! Kryssning med louise, fyfan så kul det ska bli hoho. Ger er dagens outifit imorgon bitti.

Helgen:
fredags var jag med louise, vi myste och skratta massa och tog det lugnt. På lördagmorgonen gymma vi fast jag orka inte göra så mycket och fick skynda mig hem sen och duscha och göra iordning mig sen tog jag bussen med sofi och elin till stan och kolla på när isac och albin hade sin första spelning med sitt band på inferno, dem var grymma fan! Efter gick (hm ska se om jag minns alla nu) , jag elin sofi josse jassie albin daniel isac kristoffer och bam till mc donald's, (tror det va alla?) och så var det fler bakanta där också hoho. Där satt vi lääänge tills bussen gick klockan kvart över sju. Sen åkte jag hem och bara softa. (Y)


jaa, jag är söt?


februari 10

Har inte uppdaterat på ett tag pga att blogg har krånglar och inte lite häller. Men iaf, under tiden har det inte hänt specielt mycket kan jag säga... orkar aldrig göra nånring om dagarna, just nu sitter jag här ensam med världens träningsverk...ville ju gymma idag men jag kan knappt röra mig så. Men nånting ska jag iallafall göra än o sitta här hela dagen. Men aja vem bryr sig? byebye

tjejmys hos Karin


Karin, sötnos


Julia sötis


jag och halva sofi.


tove, alice, linn och amanda


snygga tjejer (y)

februari 6

hallådär, ligger i sängen helt död. Var på tjejkväll hemma hos sötnosen Karin igår med tjejerna från klassen, det var jätte kul och mysigt, fick skratta väldigt mycket och vi åt tacos och kolla på en scräckfilm och körde wii osv. Jag louise och sofi sov där och imorse åkte vi hem tidigt för att Karin skulle iväg på crossgrej. Bilder kommer föresten, och igår hade även jag och tobias 4 månader!<3

Ikväll blir det nog mys med alex och johanna, eller så kanske vi drar in till stan eller nått sånt. Vi får väl se men kul ska det blir det va länge sen alla vi va. hihi puss!

johannaX2

Åt på joans med johanna efter skolan idag, mysigt värre! Jätte länge sen ju och så har ungjävlen precis kommit hem från thailand också och snart åker sanna dit-.- Men sen efter gick vi och fika haha, prinsesstårta vart de. mums! Sen gick vi till gårn och jag somnade till en stund i soffan men en viss antonK hade ju lite svårt att hålla käft:) Sen gick jag iaf hem och nu ska jag kolla på film som vanligt antar jag? Fast först måste ja bädda om min säng för kattjävleln har kissat i min säng? jävla idiotkatt men noll IQ. Aja och bwt så jag vet ja att jag skriver väldigt tråkiga inlägg men det händer ju inte så mycket kul om dagarna dirket och för övrigt har jag ingen insperation till nått? Men bilder kommer det att komma massor med sen men för tillfället har jag inte lägga in bilder från mobilen till datan. Och lite roliga videoklipp från fredags och lördags som sagt så håll utkik! pusspuss


en gammal men söt bild på johanna.

2/2

hejsan! Gick till skolan idag, efter klippte jag mig och louise följde med det vart för kort och för oupklippt.. men jaja det växer väl fort hoppas jag men känns skönt att ha fått bort det slitna. Sen gick vi till gymmet och sen gick jag hem och mamma hade gjort mossakka mums! Sen har jag kollat på två och en halv men och halvsovit ska snart kolla klart på filmen jag inte kolla klart på igår och sen sova. Filmer heter ''the ugly truth'' och är verkligen skit rolig! haha. nattinatti!

RSS 2.0