NY BLOGG!!!

jag vet att jag krånglar, men här stannar jag kvar nu!


NYA BLOGGEN

påskbilder










lalala

hej där har varit lite seg på sista tiden, ni lär ju märka varför. :) Just nu är jag med sanna och vi gör iordning oss och försöker klura ut vad vi ska göra ikväll, men det händer inte ett skit här i vingåker...
Men skriver lite senare så ska ni få en överasskning haha nejdå men ja, håll utkik. puss!



gamla tider


jag bodde i hallen om dagarna, och lekte med skor.
Det fanns sällan två skor av samma par.






jag och bror.








jag och mamma


jag och pappa


jag och philip, jag ser väldigt road ut. haha.


mamma

söndag 4 april

godmorgon godmorgon. Igår var det lördag och det var påskafton. Efter vi ätit mat och fått letat...efter påskäggen haha, så kom alexandra vi åkte och köpte en dricka och satte oss i tennisparken haha, sen kom jacob och då busa vi runt lite vid dagiset som 5åringar. Sen gick jag hem och sov lite sen drog jag till nicklas där jacob pg lollo tobbe antonp tom oliver rickard arvid och...jag tror inte att jag glömt någon.
Sen gick alla vi upp till oskar där det var fest med massa trevliga personer!

Idag är det söndag och sanna kommer äntligen hem!! Hon kommer lite senare runt 5-6 så innan ska jag och mamma åka och hälsa på hundvalpen lite hihi. Nu ska jag försöka ta nått att äta pusspuss. Btw så kommer bilder från igår när jag var med alexandra och jacob att komma upp på bloggen, och massa bilder från oskars fest kommer säkert att komma upp. 


Louise somnade så sött i min säng i fredags, hihi. Eftersom hon är omedveten 
om att jag tagit bilden så blir hon nog lite arg så jag tog bort ansiktet iallafall:)

påskafton.



Såhär ser jag ut idag, (jag vet att bhn syns men linnet hänger och jag fastnar inte på bild idag, så fick ta första bästa) Det är påskafton. Mina systrar och patrik har precis kommit och nu ska vi äta påskmiddag. Det är vååår ute, happy! Vi hörs senare, hejdå.

halv två

Kom precis hem, jag gick och mötte jacob vid gårn förut och linnea var också där sen kom alice, sen åkte dom hem och jag och jacob gick och hyrde film och gick hem till nicklas och hade filmkväll med tobbe också och henke, och sen kom oliver. Vi kollade på Funny people, den var låång men bra. Efter skjutsa jacob hem mig på cykeln haha gullig han är! Nu ska jag ta en macka och sova! Godnatt.



1 APRIL

hej där! Det är första April idag...sanna är elak, alexandraL med! Men min dag har varit super. Grymt chill skoldag, först sprkv då jag gjorde hörövningen som kändes super! Sen metorstid och håltimme, då gjorde jag alice julia tove louise sofi och kevin tårta som vi skulle bjuda alla på, den vart lyckad. Sen var det lunch sen engelska som var skit soft, sen på svenskan gick jag och alexandra och kolla på innebandyn, sen åt vi alla tårtan och fick lite godis och påskmust av svennis! hihi. Sen kolla vi på semifinalen, våran klass kom 2a dom var jätte duktiga faktist! Sen åkte jag buss hem och sen drog jag och mamma till stan och jag fick en cykel haha. Men det behövdes. Moppe vill jag verkligen inte ha, kan och vågar inte åka haha inte i traffiken iallafall. Men nu ska jag äta tacos och senare ska jag leka med jacob. Pusspuss.





RSS 2.0