I need an option, a reason and some hope



riktigt gammal bild.

tisdag

Orkade inte gå till skolan idag, så stanna hemma istället. Drömde världens härligaste dröm!! Drömde att jag var utomlands...och så vaknar man upp och inser att det bara är en dröm, så deprimerande! Känner att jag verkligen behöver städa också. Men nu ska jag ta någonting att äta. puss

bilder från stockholmsresan











22 MARS

Sov hemma hos sanna igår till idag, hon färgade lite mer mörka slingor i mitt hår och sen kolla vi på eva och adam och sov, idag var det skola sög som vanligt. Efter gick jag och louise och tränade, jobbigt som fan...usch vad lat jag har blivit på senaste tiden spyr på mig själv:) Sen gick vi hem till mig och åt tacos...nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på musik. Är rätt rastlös.


gammal bild.  <3

BULLAR

haha rätt svar är: bullar! 
Som jag just nu sitter och trycker i mig mohaha.



Var och träna med alexandra förut, gick ju super vi satt mest och prata och
inspekterade oss i spegeln haha. Sen efter gick vi till joan's och drack varm
oboy och fikade.

mamma bakar

Kan ni gissa vad det är?

Det är någonting Louise älskar
Det är någonting Louise aldrig får nog av
Det är någonting Louise inte kan leva utan
Det är någonting Louise tjatar om dagligen



helgen

Okej börjar med i fredags, jag och albin följde med sanna hem vi åt och sen drog vi till gårn efter ett tag och där hände det inte mycket...så vi drog hem till mig ett tag sen hem till sanna och då hänkade isac hallberg johan andreas john henke zebbe och mantuz! Sen när alla drog hem slockna vi nästan direkt. På morgonen kom mamma och hämta mig så vi åkte till örebro och hälsa fört på östen på sjukhuset, sen åkte vi till farmor och fika och jag fick även födelsedagspengar och massa godis, så vi åkte förbi marieberg en snabbis men jag hitta fan ingenting, plus att jag var stressad också, sen åkte vi förbi mormor på vägen hem, och gulla med hennes söta valpar! aaaw. Sen kom jag hem och slängde på mig smink och kläder och åkte till josefin där massa tjejer var, trevligttrevligt. Kom hem och fixa lite sen sov jag. Idag ska sanna färga mer slingor i mitt hår, och så ska jag kanske dra och träna lite med alexandra och jennifer. Vi hörs kanske senare eller imorgon, nu ska jag äta frukost hejhej!



























vi saboterar att vi inte kan ta.

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
I en värld av idioter står jag först i kön
hjärtat talar sant, jag vädrar blod det luktar sorg
En undran vem som svek vem förs
jag räckte inte till.

suffocation







detta köpte jag i stockholm, inget speciellt direkt men då vet ni som bryr er(Y)
Idag har jag och sanna tagit massssor med bilder, men det går inte att lägga in
dom för det adhdar...så imorgon kommer dom kanske in!

Stockholm

Var ju i stockholm med klassen igår, det var rikigt kul faktist! Vi gick på naturhistoriska museet vilket inte var så värst kul sen till tekniska museet sen medans alla var där gick jag alexandra och isabell till polismuseet, årets höjdpunkt för isabell hihi men det var kul vi pröva uniformer och sånt. Sen fick vi fri tid och gå runt på stan och handla eller vad vi ville, jag hitta inte alls mycket...men köpte iallafall en tröja ett linne och en t-shirt. Det kommer kanske bilder på det ikväll. Allt var jätte mysigt och lyckat. Idag är vi lediga och jag vakna upp här hos sanna, snart ska vi väl dra ner på samhället och äta på joan's. Puss skriver ikväll!

lite ovant.







Så vart resultatet, lite för ljust alltså lite för många slingor, så ska lägga in lite mörka slingor.

söt tjej





japp, finfint håhå. Resultatet får ni se senare!

i can´t tell you something that aint real

Idag åkte jag och alexandra med louise hem, mysigt. Sen gick vi till vingåker oh köpte godis hehe sen åkte dom hem och jag hem. Imorgon åker vi till stockholm med klassen, det ska faktsit bli rätt kul. Nu ska jag försöka sova, är sjukt trött! Natti.

Dagens;




måndag.

Det är måndag idag..vilket betyder att jag har en hel skolvecka framför mig innan helg, men på onsdag ska klassen till stockholm och på torsdag är vi lediga så det kommer gå rätt fort skulle jag tro. Iallafall efter skolan gick jag hem och sov en timme sen drog jag till gymmet med julia och sanna, vi träna inte alll mycket hehe och jag solade lite. Föresten lyckades jag ramla i snön på väg hem från skolan precis utan för dörren, haha fick brännmärken på knät av snön..eftersom jag hade hål i byxorna just där! Men nu ska jag dricka upp mitt the och kolla på 2 och en halv men.




söt kopp, hihi.

godnatt!

Nej louise det vart ingen promenad...tyvärr jag är för fet. Har legat i sängen framför datorn exakt hela dagen istället! Rätt skönt endå men nu är jag rastlös, har iallafall gjort varma mackor och klunkar juice som jag egentligen tycker är surt och äckligt men jag är så törstig på nått annat än tex oboy... facebookgruppen stämmer såå bra '''hur fan kan jag vara så törstig idag, när jag drack så mycket igår ?'' Men ska kolla på how i met you mother avsnitt nu och sen sova! godnatt!

14 MARS

Min kväll vart väldigt lyckad. Det var lite lamt men jag hade kul ändå. Kom hem för ett tag sen och nu ligger jag här och tycker synd om mig själv...men det är väl vad man får ta! Har också kommit på en väldigt konstig sak att jag vaknar alltid upp ont någonstans men jag får aldrig blåmärken utan typ knölar som bulor typ fast det känns som bölder, och det blir så varenda gång jag slagit i, som igår så ramlade jag på isen när jag sprang alldeles själv haha fan vad jag garva, men i allafall jag slog i höften eller typ rumpan, handen och armbågen och det är en stor knöl på höften/baken...ca 5cm långt och brett och på handen och armbågen har jag en knöl, känns som en kula typ och skrapsår på armbågen, haha aja vem bryr sig men jag tycker det är lite roligt, och väldigt konstigt. 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske gå ut på en liiiten promenad och kolla på film och äta godis! Sen är det wipeout ikväll. pusss

partY

Nu har jag gjort iordning mig och väntar på att klockan ska slå åtta då bussen till baggetorp går. Hoppas på att det blir kul ikväll känns som jag behöver det, och få tänka på nått annat. Slänger iallafall in bilder så att ni får se hur jag ser ut håhå tycker att eran carebox behöver fyllas ut lite. (Y)












Godmorgon!

Går till skolan klädd i det här idag. & det är fredag, heeelg<3




SÄLEN 2010

Jag tog inte så många och intressanta bilder med min sugiga kamera men här kommer några iallafall, Sen får ni kolla på alexandras facebook där det finns massor med roliga bilder.


























Jag är hemma.

Jag är hemma nu. härligt! Alla är nog lika ''glada'' över det som jag. Fyfan vad jag hatar vingåker,attt vara borta några år till skulle faktist inte sitta så fel men jag har iaf haft väldigt kul och nu har jag ont överallt och håller på att bli sjuk tror jag. Bilder kommer väl att komma. Ingen skola imorgon, skönt som f a n.



SÄLEN


En gammal bild från Kopparberg med Karin och Alice. 

Nu har jag packat klart allting och har säkert glömt hälften. Har duschat och blåsit håret
och nu ligger jag här redo för att sova, men det är tyvärr inte min kropp eller nånting sånt.
Ska upp klockan fyra så borde sovit för länge sen men det går inte, fast kanske bättre det
för då kommer man upp lättare för att man inte somnat in så djupt. Men ni får ha det så kul
här hemma! pusss hörs på onsdag eller torsdag!

GNIPPOHSSHOPPING

hallådär. hm jaa, igår var det skola toppen! hoho.. på kvällen var jag med sanna jacob och zebbe, mycket roande! Sen sov jag hemma hos henne och idag åkte jag mamma och sanna till marieberg och shoppa, hitta fan inget men köpte lite saker iallafall även fast jag inte tyckte om det så mycket. Nu sitter jag här och föröker packa tills imorgon. Ska bli grymt kul men snart ska jag till konsum och möta upp louise så hon får träffa mig ett tag innan jag åker hihi. Uppdaterar antigen senare eller imorgon innan vi åker, bussen går klockan 5...


Linne från Gina tricot, 129:-


Linne fån Gina, 129:-


T-shirt från Gina, 99:-


Tights från Gina, 199:-


Tights från Gina 199:-


klänning från Bik Bok, 199:-


bh från hm, 149:- bikini från cubus 149:- spetstrosor från cubus 69:-


smink väska 69:- & ögonbrynsknivar 60:- från kicks
solglasögon från BikBok 79:- 3 trosor, pieces gtån Vera Moda, 60:- styck.

090510-100403








:(

ONSDAG

Vaknade upp hos sanna igår morse och vi skulle göra oss i ordning till skolan, men jag kände att jag mådde illa och hade huvudverk så jag åkte hem istället och sov till kl 2 sen var jag hemma hela dagen och slappade! Imorse var jag hemma från skolan igen pga att jag inte hade orken bara. Kl 1 gjorde jag i ordning mig lite och mötte upp Filippa & Alexandra vid ica, vi gick till gårn och softade lite sen gick vi till salambo och jag åt pizza. Sen åkte Alex hem så jag och Filippa gick till gårn och efter ett tag åkte hon också hem men jag orkade inte gå hem så jag stanna på gårn med Jacob ända tills det stängde. Kom hem och duscha och nu ligger jag här och kände för att upptadera er om mig roliga dag, haha! Fast roligt hade jag faktist även om det inte låter som så ;) Imorgon är det torsdag så ni vet. puss

josefhines b-dayparty


josefine sötnos!


andreas, isac, john, hallberg & henke.


eriik




söttt


haha


jag och emelie

RSS 2.0